SUGARLESS SUMMER HIGH TEA ACTIE

Deze zomer loopt niet alleen de temperatuur hoog op, ook de zomerkorting op een Sugarless High Tea kan hoog oplopen! Mis deze kans niet en lees hieronder de actievoorwaarden:

foto

De actie is simpel: €5,- KORTING per 2 personen High Tea. 

DEZE KORTINGSACTIE VAN SUGARLESS IS INWISSELBAAR T/M 31 JULI 2015 EN UITSLUITEND ALS ER GERSERVEERD WORDT MET DE ACTIECODE: SUMMER TEA7015. 

Actievoorwaarden: De Sugarless High Tea Kortingsactie is verkrijgbaar van 7 t/m 24 juli 2015 en geldt per High Tea voor 2 personen in de periode van 7 t/m 31 juli 2015. Korting geldt per 2 personen. Kom je bijvoorbeeld met 4 personen dan ontvang je maar liefst €10,- korting op de gezamenlijke rekening, kom je met 6 personen dan ontvang je €15,- korting, enzovoorts. Na de vervaldatum (31 juli 2015) is de Kortingsactie niet meer geldig. Deze Kortingsactie dien je minimaal 5 dagen van tevoren te reserveren en een aanbetaling op de High Tea te doen (groepen v.a. 10 personen, minimaal 7 dagen). Hier kun je kiezen uit diverse High Tea’s en de daarbij behorende tijden. Wij kunnen helaas geen garantie bieden op een reservering van een High Tea Kortingsactie als alle High Tea shifts volgeboekt zijn. Reserveer daarom tijdig.
*Geldt niet voor reserveringen die reeds geboekt zijn, last minute High Tea en/of package deals. *Bij wijzigingen in de reservering geldt onze standaard annuleringsregeling welke je in een bevestigingsmail toegestuurd krijgt. *Bij aanschaf ga je akkoord met de Sugarless actievoorwaarden die hierboven beschreven staan.

 

 

 

40 DAGEN ZONDER SUIKER

Sugarless aanrader

Voel je energieker en kilo’s lichter.

suiker40 dagen zonder suiker