Reservations & High Tea

Reserveringen High Tea

De sfeer en inrichting van Sugarless leent zich perfect voor een gezellige en heerlijke High Tea met vrienden en vriendinnen. Ook is het mogelijk om uw verjaardag, receptie of andere feestelijke gelegenheden te vieren bij Sugarless; vraag naar de mogelijkheden.

Lees verder…

Vrijgezellenfeest?  The Bride’s Body & Soul Package

Sugarless & rasalila hebben hun krachten gebundeld. Het zal te ver gaan om het biologisch paaldansen te noemen, maar met de Bride’s Body & Soul Package komen verantwoord en lekker eten, en bewust omgaan met lichaam en geest allemaal aan bod. Heb je een bachelorette te organiseren en zoek je naar totale verwennerij voor de bruid en haar entourage? Informeer dan naar de Bride’s Body & Soul Package.

brides body soulkopie

De pijlers van de samenwerking tussen Sugarless & rasalila zijn: aandacht, schoonheid, bewustzijn, passie, verbinding, ontwikkeling, stijl & plezier.

Ontvang tot 100% korting voor de bruid!
De Bride’s Body & Soul Package bestaat uit een workshop PoleFlow of Burlesque naar keuze bij rasalila, met een speciaal aandenken voor de bruid én een heerlijke High Tea ‘Love Theme’ bij Sugarless. Iedere deelnemer die de bruid vergezelt tijdens de feestelijke dag is goed voor 10% korting (korting tot een maximum van 10 deelnemers). Zo kan de korting voor de bruid oplopen tot wel 100%!

Uiteraard is de Bride’s Body & Soul Package ook te boeken voor andere feestelijke uitjes.

Je kunt kiezen uit een van de volgende workshops:

BURLESQUE   Kom en ontdek samen Miss Flora Gattina, finalist Holland’s Got Talent 2010, de spannende wereld van Burlesque; de kunst van het teasen. Voel je verleidelijk en krachtig, ontwikkel zelfvertrouwen en je eigen unieke stijl in een ontspannen sfeer. We onderzoeken samen wat Burlesque inhoudt en leren een dansroutine. Girls only.

POLEFLOW   Tijdens deze PoleFlow workshop leer je de basics van PoleFlow. PoleFlow is een combinatie van paaldansen, yoga en bodyshape. Maak kennis met deze unieke vorm van paaldansen en ontwikkel je kracht, flexibiliteit en elegantie.

En geniet vervolgens van een heerlijke High Tea ‘Love Theme’ bij Sugarless.

Deelname 50 euro p.p. exclusief korting.
Vraag naar de beschikbaarheid of reserveer door een mail te sturen naar: reserveer@sugarless.nl