Doe mee met de Week zonder E-nummers!

Doe mee met de Week zonder E-nummers!

**Gratis** Miss Natural – Eva van Zeeland vertelt je hoe je deze week zonder schadelijke E-nummers kunt leven. Doe ook mee! De Week zonder E-nummers is voor iedereen die meer wil weten over het hoe en wat van E-nummers, en hoe je lekker en makkelijk kunt koken zonder al die schadelijke E-nummers. Tijdens deze week krijg je gratis elke dag een e-mail met informatie over schadelijke en niet schadelijke E-nummers en kun je genieten van heerlijke recepten. Deze week is dus zowel voor jou, als voor iedereen die nog met pakjes en zakjes kookt. Ken jij ook zo iemand? Laat haar of hem dan vooral weten dat ook zij gratis aan de Miss Natural Week zonder E-nummers kunnen deelnemen!

 

Check: http://missnatural.nl/doe-mee-met-de-week-zonder-e-nummers/

No Comments Yet.

Leave a comment